Chec aperitiv

de Nadyne in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2016 | 18675 vizualizari

 

Mai simplu de atat, nu cred ca se poate. Cu un minim de efort si timp, avem un aperitiv gustos si aspectuos...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 150 g sunca presata
  • 100 g sunculita taraneasca
  • 200 g cascaval ras
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 g masline feliate
  • 150 g ciuperci feliate (la borcan/cutie)
  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel (optional)
  • putin piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

     Se bat bine ouale cu laptele si smantana, se adauga faina in ploaie, praful de copt si se omogenizeaza aluatul.

    Adaugam cascavalul ras, sunca si ardeiul taiate cubulete, ciupercile si maslinele feliate, piperul macinat. Amestecam si turnam compozitia intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt.

     Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, 35-40 minute sau pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati